Som du måske husker, afholdt vi for en måneds tid siden, et vinmarked med stærkt nedsatte priser. Det var en dundrende succes, og varerne blev revet væk på ingen tid. Nu gør vi det igen!

Så nu har du altså igen en helt unik mulighed for at få fyldt op i vinreolen med lækre sager, til uhørt flotte priser. Lageret er stærkt begrænset, så skynd dig at bestille allerede nu!

UNDER HALV PRIS – PRISERNE GÆLDER KUN 3 DAGE!

Grenache Noir ”14”

Ren Grenache med en virkelig skøn blødhed. Det er en elegant vin med dybde og perfekt balance.

Duften byder på noter af modne frugter, som morbær, blommer og brombær, samt en anelse rabarber. Smagen har en saftig karakter, medium frugtkoncentration og slutter af med afrundede tanniner.

Pearlstone 2013 Cabernet/Shiraz

Moden Cabernet Sauvignon i meget høj kvalitet, hvor det tydeligt kan smages at alderen har gjort vinen endnu bedre. Mørke bær og fine fadnoter leder tankerne mod de store vine fra Bordeaux.

Vingården ligger i Paarl Valley, imellem granitbakkerne i Paarl Rock bjergene, hvilket skaber et unikt mikroklima. Sidst på dagen, når solen står lavt, lyser bakkerne op som perler. Derfor navnet.

Relax Riesling

Tysk Riesling som de fleste af os foretrækker den. Vinen har frugtige nuancer af ananas, fersken, grønne æbler og tropisk frugt. Aromatisk med en let sødme.

Relax Pink Rosé

Hvis du godt kan li’ rosé, og samtidig har en sød tand, så er det her lige vinen for dig! Relax Pink er en frugtig rosé med frisk duft og smag af jordbær og kirsebær.

Relax Bubbles

Dejlige, friske bobler, til når du skal slappe af og nyde livet. Vinen er forfriskende til den tørre side, uden at være knastør. I smagen fornemmer man melon, ananas og lidt citrus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev