Nu har du en helt unik mulighed for at få fyldt op i vinreolen med lækre sager, til fantastiske priser!

Det er næsten for godt til at være sandt, men det er det faktisk. Det er nemlig lykkedes os at gøre nogle røverkøb på det enorme vinmarked, og vi er selv så tilfredse med vinene, at vi giver dig muligheden for selv at smage dem! UNDER HALV PRIS – PRISERNE GÆLDER KUN 3 DAGE! KOM & SMAG TORSDAG, FREDAG OG LØRDAG

Terrasse de Lalande 2020 Rosé

I en verden med stadig stigende roséproduktion, er Frankrig uden tvivl den dominerende drivkraft, hvad angår kvalitet. Her får du en skøn rosé, som går rent ind, og som er lige til at gå til i tide og utide.

Ren og frisk rosé med skruelåg. Den er lys og let, og med fin hindbærfrugt i eftersmagen.

Les Cistes 2019 Rosé

Superskøn rosé med fløjlsblød struktur. Lysten til et godt glas kølig rosévin, rammer os alle i ny og næ, og denne rosé er let tilgængelig og smager forrygende. Et sikkert hit!

Meget blød og elegant rosé med en lys farve, og herlig smag af røde skovbær. Du kan nyde den både til og uden mad med stort velbehag.

Fonvène Rouge 2016

Er du i humør til en klassisk, fransk rødvin, som er tør, fyldig og drikkeklar nu? – ja, så skal du prøve Fonvéne Rouge!

En moden vin som denne smager bedst til mad, og den vil passe perfekt til danske klassikere som frikadeller, hakkebøf eller forloren hare.

À la Mano 2015 Rouge

Sydfransk perle i super kvalitet! Vinen har en kraftig animalsk duft, der leder tankerne hen mod de store Bordeauxvine.

Vinen præges især af mørke kirsebær, solbær og sveskeblommer, som hurtigt bliver gode venner med de delikate strejf af kaffe og mørk chokolade. I munden er den fyldig og de silkebløde tanniner afslutter vinen perfekt.

Ripasso 2018

Her får du en flot vin med tydeligt præg af Ripasso-metoden, hvor en Valpolicella får lov til at lagre med resterne fra Amarone-produktionen.

Vinen er på toppen nu, og du får simpelthen en kongevin til kun 69 kroner!

Barolo 2016

Moden Barolo, der har de helt rette kendetegn af Nebbiolo. Vinen udfolder en dejlig duft med et mix af mørk og rød bærfrugt. Stramme tanniner pakket ind i velour, opdages når vinen først åbner sig. En frisk frugtsyre og mineralitet i afslutningen pepper oplevelsen op og løfter vinen op.

Vanvittig pris ved køb af seks flasker!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev