Valentines & vinterhygge på badehotellet Lyst til et romantisk getaway, hvor forkælelse og nærvær er i højsædet? Så vil du elske Skovshoved Hotel, når vi i hele februar hylder kærligheden og fejrer Valentines på vores hyggelige badehotel. Med et romantisk ophold hos os lover vi at kræse ekstra om dig og den, du holder af lige fra det øjeblik, I tjekker ind, så I blot skal læne jer tilbage og nyde hinandens selskab i vores hyggelige omgivelser.

Og apropos omgivelser, hvorfor ikke lade Skovshoved Hotel være udgangspunkt for hyggelige oplevelser i vinterferien? Med inspirerende kunstmuseer, skøn natur og god shopping er der nok af muligheder at vælge imellem lige i nærheden. Senere når I om aftenen er trætte efter en lang dag mættet af indtryk, kan I nyde en hyggelig middag med lækre vinterretter i hotellets skønne restaurant.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Team Skovshoved Hotel

Romantisk Valentines ophold Forkæl én du holder af med et Valentines ophold i romantiske omgivelser.

Check-in på et af vores hyggelige Superior værelser med balkon og udsigt til Øresund. Nyd en kold flaske økologisk Cava og chokolade på værelset eller i vores hyggelige lounge. Om aftenen byder restauranten på en lækker 3-retters middag i husets skønne restaurant.

Næste morgen kan I starte dagen med et hop i Øresund, inden I nyder en dejlig morgenmad fyldt med hjemmelavede økologiske fristelser.

Tilbuddet gælder i hele februar.

Læs mere og book romantisk ophold

Nye oplevelser i vinterferien?

Trænger du til nye oplevelser i vinterferien, er der mange muligheder for at gå på opdagelse i området omkring Skovshoved Hotel. Skal den stå på kunst og kultur, ligger flere kendte museer tæt på, fx Ordrupgaard Kunstmuseum, Karen Blixens Rungstedlund, Nivågaard Samlingen eller Louisiana Museum of Moden Art.

Skal der være noget for børnene er Experimentarium i Hellerup klart et besøg værd, ligesom Skovshoved Hotel kun ligger 7 km fra Københavns mange seværdigheder, sjove aktiviteter og uanede shopping muligheder.

Få mere inspiration til skønne seværdigheder i nærheden

Vinternyheder i restauranten Husets restaurant, A Hereford Beefstouw Skovshoved, har lækre nyheder på vintermenuen. Få varmen med en skøn hummersuppe med scampi og urter eller nyd den klassiske Hereford bøf og vælg mellem de lækre tilbehørsretter, fx en rustik vintersalat eller grillede kejserhatte med svampecreme.

Se menukortet & bestil bord

Optjen og brug Small Danish Hotel benefit point hos os Skovshoved Hotel er en del af Small Danish Hotel samarbejdet. Det betyder, at du kan optjene og bruge Benefits point, når du bor hos os. Benefits er Small Danish Hotels gæsteklub, der kan bruges på alle de skønne danske kroer og hoteller, der også er med i Small Danish Hotels.

Læs mere om Small Danish Hotels

Tilmeld dig vores nyhedsbrev