Vinterferien i Gentofte Kino byder på fantastiske filmoplevelser for hele familien!

Foto ABW

Hayayo Miyazakis nye mesterværk Drengen og hejren er nærmest skræddersyet for de ældste børn og alle med interesse for imponerende animation. Filmen er nomineret til en Oscar for bedste animationsfilm og har allerede fået enestående anmeldelser!

Hvis I skal finde den perfekte biograffilm for hele familien er Lassie på nye eventyr den ultimative familiefilm. Til de helt yngste bliver der fødselsdagsfest med Gurli Gris hver dag i vinterferien! Gurlis biograffest er en fantastisk festlig biografoplevelse med interaktiv sang og dans og ti helt nye episoder af Gurli Gris.

Der er naturligvis også gode filmoplevelser på programmet for de voksne. Oscar-sæsonen nærmer sig, og dermed bliver vinterferien en udmærket anledning til at se flere af de film, som du ikke har fået set endnu, på det store lærred. Det er Justine Triets triumf af en film Frit fald og Jonathan Glazers rystende The Zone of Interest.

Fredag den 16. februar har vi en enkelt visning af Oscar-favoritten Oppenheimer. Vi viser den naturligvis i 70mm – på ægte filmruller – hvilket giver en helt særlig filmoplevelse.

Der er også flere muligheder for at opleve filmudgaven af bestselleren Farven lilla i vinterferien samt spændingsthrilleren Den grænseløse.
Hvis du er på jagt efter ægte feelgood for madelskere, er Pot-au-feu: Vejen til hjertet en film for dig.

De tilføjer heletiden nye, spændende arrangementer til listen.

Print ugens program
Se alle forestillinger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev