Tag på Experimentarium i vinterferien og oplev vores store særudstilling The Science Behind Pixar, vær med, når vi sender varmluftballonen til vejrs og kom helt tæt på eksperimenter og sæbebobler.

Dyk ned i Pixars magi i vinterferien

Besøg Experimentarium i vinterferien og dyk ned i vores særudstilling The Science Behind Pixar, hvor I eksperimenterer med videnskaben bag animationsfilm som Toy Story, Inderst Inde og Find Nemo. I kan også være med til at sende varmluftballonen til vejrs i forhallen og opleve sjove eksperimenter og levende science-demonstrationer helt tæt på.

SE HVAD DER SKER

Ballonen flyver i vinterferien

Besøg os i vinterferien: På udvalgte dage sender vi varmluftballonen til vejrs, og et par heldige børn kan være med til at styre den.

LÆS OM VINTERFERIEN

Oplev det store Sæbebobleshow

I vinterferien kan I også opleve det forrygende Sæbebobleshow, hvor vores piloter demonstrerer store, flotte, vilde og endda brændende sæbebobler.

FÅ ET SMUGKIG

Lav jeres egne bolsjer derhjemme

Har I prøvet at lave hjemmelavede bolsjer? Det er overraskende nemt og hyggeligt – og så er der sjov videnskab bag.

PRØV SELV

Sådan forudser du nordlys

Nordlys er betagende smukt, og det kan af og til også opleves i Danmark. Og faktisk kan du med en app forudse, hvornår du skal ud og stirre mod nord.

SÅDAN GØR DU

Få fri leg og gode rabatter i et helt år

Med et årskort til Experimentarium kan I spæne op og ned af vores smukke Helix-trappe lige så tit, I vil. Frem til påske kan I desuden opleve særudstillingen The Science Behind Pixar, og til sommer åbner “Fremtidsmennesket – hvor langt vil du gå?” – en udstilling, der zoomer ind på fremtidens teknologier. Og PS: Årskortet giver jer også rabat i både butik, spisestedet SMASK og i MovieHouse!

KØB ÅRSKORT I WEBSHOPPEN

Adresse Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup, Denmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev