I dag vil vi gerne anbefale dig en helt eventyrlig god hvidvin – den kommer fra Mosel og smager simpelthen forrygende!

Vi har netop fået den hjem i den nye årgang 2021, og den smager mindst lige så godt som 2020-udgaven. Den var vores kunder og anmelderne fuldstændig tossede med – du er med andre ord sikret en utrolig velsmagende og alsidig hvidvin, der bør ligge i ethvert køleskab.

Weisser Burgunder 2021 Gebr. Ludwig

Weissburgunder er det tyske navn for Pinot Blanc, og her får du et helt fantastisk glas hvidvin til prisen – og mere til! Masser af frisk frugt, kombineret med en let fedme, gør vinen velegnet til mange forskellige retter.

Fyld kælderen op og gør et rigtig hvidvinskup!

Om producenten: I 1628 arvede familien Ludwig er lille stykke land i Thörnich, ved Mosel-floden. Allerede dengang grundlagdes Weingut Gebr. Ludwig og i dag – næsten 400 år og mange generationer senere – driver Meike og Thomas Ludwig vingården videre med stor passion og lidenskab. Cirka 10 hektar land beplantet med vinstokke på stejle, skiferholdige sydsydvest vendte skråninger, har Ludwig til rådighed og man har valgt at specialisere sig i Riesling vine. Man dyrker dog også andre druer, men det er især deres Riesling vine der udmærker sig ved at have en utrolig flot og indsmigrende karakter.

Hos Weingut Gebr. Ludwig tilstræbes det, at man i vinfremstillingen går efter den højeste kvalitet ved hjælp af naturlige midler og som Thomas siger: ”Så meget som nødvendigt – så lidt som muligt.”

I disse år oplever Mosel den måske største koncentration af unge, ambitiøse og talentfulde vinmagere i sammenligning med resten af vintyskland. Unge, der målrettet og kompromisløst brænder for den fremragende og forførende moderne-klassiske Mosel-stil. Meike og Thomas er symboler på netop dette og vi anbefaler dig at prøve deres vine.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev