Det er ingen hemmelighed at tysk vin buldrer fremad i disse år. I modsætning til tidligere, så er der i dag et langt større fokus på kvaliteten, hos de fleste producenter. Vin fra Tyskland er hipt som aldrig før, og i Holte Vinlager er vi superglade – og stolte af – at forhandle vinene fra Stefan Breuer. Har får du fire suveræne anbefalinger:

Handwerk Weiss
2019 Riesling blend

Vinen folder sig ud med så mange nuancer, at man både fornemmer at være omkring klassisk tysk Mosel, oversøisk Sauvignon Blanc og sprød fransk Chardonnay. Den kan en masse – og den gør en masse. På én gang.

Det er rigtig spændende og lækkert – og simpelthen den ultimative terrasse-vin!

Handwerk G3
2019 Grauburgunder

Denne Grauburgunder – også kendt som Pinot Gris – er et rigtig spændende bekendtskab og viser til fulde, hvor fantastiske hvidvine der laves i Tyskland. Vinen er tør, fyldig og tilpas aromatisk.

Prøv den til skaldyr, fisk, kalkun eller kalvekød.

Handwerk S3
2019 Spätburgunder

Vinen er mere fyldig end hvad der er normalt for Spätburgunder – eller Pinot Noir. Vi tøver ikke med at kalde vinen for et lille mirakel – for den smager ekstremt godt!

Den er helt i sit es som ledsager til eksempelvis krondyrsteg eller cremede pastaretter med svampe.

Schlossberg Glanzstück
2017 Spätburgunder

Rheinhessen når den er bedst – det er en virkelig lækker vin med en indsmigrende frugt- og bær profil. Smagen byder på solbær, kirsebær og modne jordbær. Eftersmagen er blød, og røgede noter fra fadlagringen smages også tydeligt.

Prøv gerne vinen til en rød, saftig bøf – eksempelvis entrecôte. Spitzenklasse!

Stefan Breuer kommer fra en lang afstamning af fænomenale vinproducenter i Rheingau/Rheinhessen. Hans berømte onkel, Georg Breuer, er nok den person der først falder i tankerne. Forbindelsen fra vinmarkerne til de snørklede processer i vinkælderen er tillært gennem mange år, og tilbage i 2006 gik Stefan solo, og er siden gået på opdagelse på sin egen måde. Med stor succes!

Lyt med på vores podcast, hvor Alexander vil koge Tyskland ned for dig, så du får lært alt det grundlæggende.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev