Gentofte Logo

Bagmand i kokain-organisation idømt 15 års fængsel

Den 37-årige bagmand og den 28-årige organisator blev også dømt for at stå bag sagens hovedforhold, nemlig organisationens videreoverdragelse af større portioner af kokain på samlet 23 kg, hvilket skete fra en række adresser i hovedstadsområdet, blandt andet i Gentofte, Holte, Bagsværd, Søborg samt ved Stengårdens Station i Lyngby.
Bagmand i kokain-organisation idømt 15 års fængsel

Frokost, sms og videomøder – det laver bilisterne bag rattet

Over halvdelen af bilisterne spiser og drikker, når de kører bil, og hver femte leder efter ting i en taske eller et handskerum. 13 % bruger håndholdt mobil til at tale eller skrive på, og 5 % siger, at de holder telefon- eller videomøde, når de har foden på speederen. Det viser en ny undersøgelse fra Rådet for Sikker Trafik, hvor bilisterne er blevet spurgt, hvad de har lavet bag rattet inden for den seneste måned. Tallene offentliggøres i forbindelse med den landsdækkende kampagne "Kør Bil, når du kører bil", som Rådet for Sikker Trafik og 60 kommuner står bag fra den 6. til 26. maj.
Frokost, sms og videomøder – det laver bilisterne bag rattet

Kom med til Aktiv Sommer

Kom med til Aktiv Sommer
Aktiv Sommer foregår i uge 27, 28 og 32 og er for alle børn og unge der går i skole eller bor i Gentofte Kommune. Der er aktiviteter som Capoeira, ridning, basket, gymnastik, spejder, volleyball og meget mere. Tilmelding til de forskellige aktiviteter foregår elektronisk via links i programmet. Der er åbent for tilmelding fra tirsdag den 14. maj kl. 17.

Charlottenlund Strandpark

Debat: Det er helt uforståeligt, da der nærmest hersker anarki på stranden. Vi, der har vores hund i snor, bliver chikaneret voldsomt af løse hunde hele året. Og i sommersæsonen er det ubegribeligt, at Rådhuset har lempet på loven med tre måneder!!! Det er ikke muligt at færdes i Charlottenlund Strandpark som lovlydig borger. Hundene, og især de hensynsløse hundeejere, har erobret strand og park. Jeg bor i området, vokset op på Øresundshøj, har min daglige gang på Søbadet, og er sammen med mange andre rystet over forholdene. Hvad kan vi gøre? At ringe til Politiet er nytteløst, Kommunens ansvarlige er ligeglade!!!
Charlottenlund Strandpark

Koncert med Sigurd Barrett, Det Danske Spir- og Børnekor

Koncert med Sigurd Barrett, Det Danske Spir- og Børnekor
De invitere alle børn i publikum til at tage den høje hat, diademet og/eller prinsessekjolen på og komme til festlig koncert på Gentofte Rådhus! Billetter købes ved indgangen en halv time før koncerten. Voksne 100 kr. – Gratis for børn under 12 år.

Fællesspisning i Byens Hus i Gentofte

Sammen med foreningen DaPaWo serverer de lækker og frisk vegetarisk mad lavet af frivillige kvinder med oprindelse i flere forskellige lande. Forvent derfor hjemmelavet mad lavet med kærlighed fra alle verdenshjørner – den ene gang palæstinensisk, den anden gang afrikansk, ukrainsk eller noget helt fjerde!
Fællesspisning i Byens Hus i Gentofte

Det er højsæson for at tabe cykler, haveaffald og papkasser på vejene

Det er højsæson for at tabe cykler, haveaffald og papkasser på vejene
”Jeg kan ikke understrege ofte nok, hvor vigtigt det er, at man fastspænder sin last ordentligt. Vi ser desværre alt for ofte, at der ryger byggematerialer eller andre genstande af ladet eller traileren. Når der ligger løse genstande på kørebanen, så skaber det selvsagt farlige situationer, hvis nogen kører ind i det, men det skaber også uro blandt trafikanterne, der bremser op eller forsøger at undvige,” siger Stine Bendsen, der er afdelingsleder for Vejdirektoratets Trafikcenter. ”Vi opfordrer til, at man altid tjekker traileren og cykelstativet en ekstra gang. Det er trafikantens eget ansvar at sikre sig, at alting er spændt ordentligt fast under kørsel, og hvis politiet vurderer, at det ikke er tilfældet, så kan de udskrive en bøde.”

Uno-X og 7-Eleven fejrer naboskab i Charlottenlund med tilbud på åbningsdag

Åbningen af den nye Uno-X station markeres med en åbningsdag tirsdag den 14. maj hvor der mellem kl. 15-18 vil være en krones rabat på brændstof. Samtidig vil der være 50% på bilvask 14 dage frem, samt gratis kaffe fra 7-Eleven butikken i forbindelse med bilvask.
Uno-X og 7-Eleven fejrer naboskab i Charlottenlund med tilbud på åbningsdag

Kultur og festdage

Kultur og festdage
Nu er programmet klar til fire forrygende festdage. Fra den 6. til den 9. juni er der oplevelser med kunst, musik, fællesskab og meget mere. Og det er over hele Gentofte.

Kom til dialogmøde om tryghed ved Hellerup Station

På dialogmødet stiller Politiinspektør Svend Foldager fra Nordsjællands Politi skarpt på kriminalitetsstatistikken og omfanget af anmeldelser og rapporterede episoder i området. Leder af SSP Pernille Ødegaard fortæller om kommunens indsats på gadeplan og arbejdet med at forebygge kriminalitet og skabe tryghed. Borgmester Michael Fenger vil fortælle om kommunens indsats og muligheder samt lede dialogen om hvad borgere, Politi og kommune sammen kan gøre anderledes i fremtiden.
Kom til dialogmøde om tryghed ved Hellerup Station

Bibliotekets app er blevet endnu bedre

Bibliotekets app er blevet endnu bedre
De arbejder hele tiden på at forbedre app'en, så det bliver endnu mere fleksibelt at bruge den. Og der er netop kommet flere fordele ved at bruge den. ⁠
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet