Gentofte Logo

Kommende særarrangementer i gentofte kino 

Nyd en række spændende særarrangementer med Danmarks bedste benplads! Vi har opdateret vores særarrangements-program med en ren bonanza af spændende kvalitetsfilm. Der er kun en enkelt visning af de forskellige film, så det kan være en god ide at sikre sig billetter i god tid. Vores visning af Nordkaperen i det Indiske Ocean med introduktion af Mikkel Beha og Lis Sørensen i minikoncert blev eksempelvis hurtigt udsolgt.
Kommende særarrangementer i gentofte kino 

Børnegudstjeneste og pizzafrokost den 29. april kl. 13:15

Børnegudstjeneste og pizzafrokost den 29. april kl. 13:15
Forår, farver og forvandling er temaet for denne lørdags børnegudstjeneste. Vi lover at det bliver farverigt, hyggeligt og hjertevarmt. Efter gudstjenesten spiser vi pizza og får lidt at drikke. Vi håber at se jer.TilmeldingTilmelding til Børnegudstjeneste og Pizza-frokost 29. aprilKære Venner Her kan I tilmelde jer vores Børnegudstjeneste med Pizza-frokost. Efter en halv times gudstjeneste i børnehøjde byder vi på Pizza, saftevand og en kop kaffe til de voksne.

Ny guidebog med hemmelige udflugtsmål i københavns omegn

Tag på nye eventyr i Københavns forstæder med din helt egen guide i hånden. Har du nogensinde været på bådfart i Lyngby eller gået tur i Vandhaverne? Betragtet Irmakaffetårnet eller Arne Jacobsens tankstation?
Ny guidebog med hemmelige udflugtsmål i københavns omegn

Sæsonstart i haver til maver 

Sæsonstart i haver til maver 
! En lang, mørk vinter slipper sit tag i haverne, og Haver til Maver byder endnu en generation velkommen til en ny sæson. Som øko-køer om foråret myldrer ungerne ud i skolehaverne og møder - de fleste for allerførste gang i livet - en kok, en landmand, en gartner eller andre af Haver til Mavers formidlere.

6 roséer til terrassen

Hvem elsker ikke rosé? Når først solen bryder frem og temperaturen stiger, ryger der nærmest automatisk rosévin i glassene.
6 roséer til terrassen

Nancke Jagtliv

Nancke Jagtliv
Vi har fine besøg i butikken hver eneste dag - men i begyndelsen af Maj får vi ekstraordinært fint besøg af vores gode venner fra James Purdey & Sons.Som den danske repræsentant for det hæderkronede selskab, afholder vi årligt særlige skydearrangementer, for de få, der har en særlig interesse i de sofistikerede, håndlavede våben.

Politirapporten fra 2023-04-05

En 49-årig kvinde fra Søborg kom Kl. 19.50 kørende fra Gentofte Skole ad Dyssegårdsvej, da en anden bilist var kommet fra højre sidevej uden at holde tilbage, hvorved den 49.årige kvinde kørte direkte ind i siden på modpartens køretøj, hvorved der sket totalskade på begge køretøjer, der skulle borttransporteres af Falck. Ingen melding om personskade.
Politirapporten fra 2023-04-05
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet