Begivenheder

Andre nyheder

Skal du med til fernisering hos Galerie Knud Grothe?

Skal du med til fernisering hos Galerie Knud Grothe?

Konstruktivisme er en kunstform der beskæftiger sig med nonfigurative geometriske former, og har ingen relation til naturen, men skaber sin egen virkelighed, direkte fra kunstnerens forestilling, som med enkle abstrakte mønstre, skaber æstetiske tiltalende og symbolske værker.

2. maj 2024
Pressefoto Fuld af kærlighed

BESØG I GENTOFTE KINO

Torsdag den 23. maj får Gentofte Kino besøg af instruktør Christina Rosendahl og skuespiller Viilbjørk Malling Agger til forpremiere på den vigtige og rørende film Fuld af kærlighed.

2. maj 2024
Foto ABW

Nyd udendørs servering i Rosenhaven…

Snart springer roserne ud, og den smukke Rosenhave forvandles til intet mindre end et paradis af farverige blomster og dufte. Pak solhatten og tag et par timer ud af kalenderen til at nyde den betagende blomsterpragt til engelsk Afternoon Tea. De åbner udendørs servering 1 maj.

2. maj 2024
Foto ABW

JAZZ A LA DØRGE/BECKER/CARLSEN I BYENS HUS

Selvfølgelig tager de tre musikere lidt af repertoiret med fra New Jungle Orchestra, men der er herligt meget luft i trioens lyd og dermed også god plads til at lege. Det er den 8. maj kl. 19.30.

1. maj 2024
Pressefoto Gentofte Kommune

Indstil din kandidat til klimapris 2024

Kommunen udlodder 25.000 kr. til årets bedste lokale klimainitiativ – uanset om der er tale om en begivenhed, bygning, produkt, kampagne, arbejdsgang mm. Vinderen kan både være privatperson, virksomhed, forening.

1. maj 2024
Region Hovedstaden vil åbne fælles hjertecenter

Region Hovedstaden vil åbne fælles hjertecenter

Politikerne i Region Hovedstaden ønsker, at akutte patienter, der potentielt er alvorligt syge og måske skal indlægges, modtages på akuthospitalet i Herlev, mens Akutklinikken i Gentofte skal tage sig af voksne og børn, hvis de bliver syge uden for egen læges åbningstid eller kommer til skade, så de har brug for at se en læge akut.

1. maj 2024
Politirapporten fra 2024-04-22

Politirapporten fra 2024-04-22

Anmeldelse kl. 04.56 om bygningsbrand hos en guldsmed på Hellerupvej. . Beredskabspatrulje og Brand til stedet, hvor det viste sig det var smykkeovne, som havde genereret varme, og at der ikke var tale om brand.

1. maj 2024