Så nærmer den søde juletid sig! I denne uges nyhedsbrev fra Dit Gentofte kan du læse om to af weekendens julemarkeder samt om en ny tradition fra Dronning Louises Tehus. 

Og hvis du synes det er for tidligt at tænke på jul og julemad kan du stifte bekendtskab med Itzy Pitzy Pizza, der servere lækre italienske pizzaer. 

Julemarked på Schæffergården

Julemarked på Schæffergården

Traditionen tro byder Jette Frölich Design og Schæffergården på stemningsfuldt julemarked. Temaet er roser og blomster i farverne rosa, grøn og guld. Markedet er åbent 15. til 20. november. Alle dage fra 10.00 til 17.00.

Læs mere.

Dronning Louises Tehus fejrer julen

Dronning Louises Tehus fejrer julen

For første nogensinde slår Dronning Louises Tehus dørene op for julesæsonen.

Læs mere.

Årets hyggeligste julemarked

Årets hyggeligste julemarked

Årets hyggeligste julemarked, med hjemmelavet bolsjer, karameller, julepynt, smykker, kort, hjemmestrik, blomster og kranse og meget mere. Der er tombola for voksne og børn, samt amerikansk lotteri med gode gevinster. Desuden vil der være en hyggelig julecafé med bl.a. kaffe, te, sodavand, gløgg og æbleskiver. Tag familie og venner med. Vel mødt på Søndersøhave.

Læs mere.

Itzi Pitzi Pizza

Itzi Pitzi Pizza

 Bag Itzi Pitzi Pizza står Skender, der har haft det lille pizzaria på Lyngbyvejen siden 2007.  Der er tale om pizzaria nummer to - Skenders første Itzi Pitzi Pizza åbnede for over 20 år siden på Vesterbro. De mange …

Læs mere.