I denne uges udgave af Dit Gentoftes nyhedsbrev kan du møde to mindre Gentofte virksomheder - nemlig Sleepybag og malermester Pia Rasmussen. 

Du kan også læse en spændende beretning om Dyrehaven - et yndet udflugtsmål for folk fra nær og fjern. 

Der er som sædvanligt også et par spændende lokale begivenheder - både julestue og te hygge i weekenden og Beatklub på Gentofte Hovedbibliotek med Nick Cave. Og husk at du på Dit Gentofte altid kan se en lang række kommende begivenheder.

SleepyBag

SleepyBag

Som nybagte forældre er der en masse at bekymre sig om – både nat og dag. Mange børn sover uroligt om natten og får sparket dynen af eller får den trukket over hovedet. Den bekymring har Elisabeth Falkenberg svaret på. 

Læs mere.

En overbefolket dyrehave

En overbefolket dyrehave

Jægersborg/Bernstorff grundejerforening laver en stribe af hyggelige og opbyggelige arrangementer. Senest var vi i Dyrehaven, hvor skovfoged Hans Kolling Andersen indførte os i Dyrehavens historie.

Læs mere.

Chaya Te's sølv- og juleudstilling

Chaya Te's sølv- og juleudstilling

Traditionen tro inviterer Chaya Te, i samarbejde med Bernstorff Slot til sølv- og juleudstilling. Temaet er "Det engelske Tebord". Der vil være en stor udstilling af engelsk forsølvet teudstyr fra Skotland og masser af julelækkerier. Alle varer i udstillingen er naturligvis til salg, så det er muligt at starte juleindkøbene. I dagens anledning serverer Bernstorff Slot - udover deres overdådige …

Læs mere.

Malermester Pia Rasmussen

Malermester Pia Rasmussen

Malermester Pia Rasmussen Kirkevej 11, 1.sal 2920 Charlottenlund Tlf. 23 39 68 06 E-mail: pia-r@live.dk Det er en kunst at sammensætte farverne smagfuldt ”Det er vel ingen kunst at være maler!”. Jo, faktisk skal der meget mere til end at rulle en gang maling på en væg for at være en god maler. At være en professionel malermester og samtidig …

Læs mere.

Beatklubben: Nick Cave på det store lærred

Beatklubben: Nick Cave på det store lærred

I 2013 fulgte et filmhold musikkeren Nick Cave ham i løbet af en dag. Det kom der et stærkt, sjovt og rørende portræt ud af. Inden visning af filmen vil musikbibliotekar Suni a Argjaboda give et kort introduktion til filmen.

Læs mere.